Lijtweg online

Nieuws 2020

sfeervol terras Irispark bij de flat

Terrasborrel vrijdag 6 augustus 2020

Kom lekker op ons terras op het grasveld aan de achterzijde van de Lijtweg. Aanstaande vrijdag 7 augustus vanaf 17:00 uur houden we een borrel. Neem je eigen drankje of hapje mee.

Verder is deze maand iets verderop ook het mooi verlichte Terr.as Irispark te vinden, voor nog meer gezelligheid.

een prettige plek op het gras

Het Lijtweg terras 24 juni 2020

Aan de achterzijde van de Lijtweg is ons terras geopend om af te koelen in warme dagen en voor de gezelligheid. Als iedereen met de volgende zaken rekening houdt kunnen we hier allemaal van gebruik maken en genieten van deze zomer.

  1. Corona-maatregelen. Kom in gezondheid. Houd de bekende afstand van anderhalve meter.
  2. Houd rekening met geluidsoverlast. De ramen staan immers open en mensen willen thuis ook graag kunnen ontspannen.
  3. Maak het niet te laat.
  4. De laatste die weg gaat zorgt dat het schoon en opgeruimd is. Stoelen en tafels weer netjes.
  5. Gebruik het gras niet als asbak maar neem er een mee indien nodig.
  6. Geniet en relax.
de gebruikelijke lokatie in het dorpscentrum met eventueel coronavirus

Uitstel ledenvergadering 7 juni 2020

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vereniging van Eigenaars Lijtweg (en eveneens die van de Aert van Neslaan I t/m IV) die was voorzien in mei dit jaar, is in verband met de Coronacrisis uitgesteld tot dat moment waarop meer dan 30 mensen weer bijeen mogen komen in vergadering. Zodra de ALV weer fysiek kan plaatsvinden, zal deze georganiseerd worden en zult u daarvan op de hoogte worden gesteld.

Bekijk in de tussentijd de notulen van de vorige vergadering, en bespreek eventuele vragen en lopende problemen op de meldingenpagina.

voormalige inzameling PMD-zakken bij ingang A2

Plastic bij restafval 6 april 2020

Zakken met plastic, metaal en drankenkartons worden deze week niet meer gescheiden opgehaald in Oegstgeest. Dit vuil kan weer in de groene containers achter de flat, en wordt later door de verwerker gescheiden en gerecycled. Wel blijven de aparte bakken voor glas, papier, textiel en gft. Zet er geen grofvuil bij!

Het zal wat drukker worden, zeker nu veel mensen thuis aan het klussen of opruimen zijn. Let op dat de deksels dicht kunnen om een rattenplaag te voorkomen.

applaudiserende gestaltes op de balkons

Applaus voor de zorg 18 maart 2020

Wegens het welbekende virus zitten hier veel mensen thuis. Dit wordt mogelijk gemaakt door alle zorgverleners die hard door blijven werken. Voor deze helden werd gisteravond minutenlang geapplaudisseerd, onder andere vanuit onze balkons. Dit landelijke initiatief werd door veel van onze bewoners gevolgd.