Lijtweg online

Nieuws 2019

Halverwege de vergadering van vorig jaar.

Prettige feestdagen en ALV 26 november 2019

Ook dit jaar houden we weer een Algemene Ledenvergadering om het jaar af te sluiten. Hopelijk komt iedereen vanavond 26 november om 19:30 uur in het Dorpscentrum tegenover de flat.

Op de agenda staat onder andere de introductie van de vernieuwde meldingen-pagina die hierbij voor bewoners beschikbaar is, in de hoop dat we hiermee de communicatie en transparantie van lopende problemen kunnen verbeteren.

Uitzicht samengesteld uit beelden van vorig jaar

Weer, geen uitzicht 31 oktober 2019

De camera die zorgde voor een live uitzicht is enige tijd geleden verloren gegaan. Een goede vervanging laat nog even op zich wachten. Om toch nog enige indruk te krijgen van hoe het er hier voor staat, wordt op de hoofdpagina nu het weer in onze omgeving getoond.

een gezellige braai

Bewoners-BBQ 4 juli 2019

Op vrijdag 2 augustus (vanaf 17:00) is het weer tijd voor de jaarlijkse barbecue! Deze wordt gehouden op het grasveld achter de flat en is elk jaar weer erg gezellig.

Jullie vinden in jullie postvak een aanmeldbrief. Ben je van de partij? Dan deze graag invullen en inclusief het geld (€12,- per persoon) gepast in het postvak van Sandra (301) inleveren. Doe dit vóór 25 juli. De organisatie zorgt voor het eten, de BBQ, tent, tafels, borden, glazen en bestek.

De bedoeling is dat je zelf zorgt voor:

  • Een stoel
  • Wat drinken
  • Een goed humeur! 😊

Hulp bij het opzetten van de tent en neerzetten van de tafels die dag is ook van harte welkom.

Groetjes en hopelijk tot dan! Heleen, Sandra & Ellen

Stroomkastje van een appartement

Geplande stroomonderbreking 25 juni 2019

Het elektriciteitsnetwerk in de buurt zal morgen tijdelijk onbeschikbaar zijn. Hou dus rekening met een warme dag zonder ventilatoren, en waarschijnlijk ook geen water in de flat.

Omdat stroom en internet hier normaalgesproken erg betrouwbaar zijn, wordt deze website lokaal gehost, en zal lijtweg.nl dus ook onbereikbaar zijn.

Update: Het onderhoud is uitgesteld, aanvankelijk tot 5 juli maar blijkbaar gaat dat ook niet door. Informatie van Liander is erg onduidelijk en tegenstrijdig. Hierover zijn klachten ingediend. Vooralsnog onbekend wat en wanneer er nu precies gaat gebeuren.

De wapperende vlag voor ons gebouw.

Kermis 27 april 2019

Ook deze koningsdag is er weer veel te vieren in de buurt. Voor de deur staat weer een kermis, op onze webcam te zien. Volgens het programma van de Oranjevereniging blijft deze zoals altijd tot de kindervrijmarkt hier op dodenherdenking.